Szaktanácsadás

Energetikai hatékonysági szaktanácsadás, konzultáció.

Energetikai hatékonysági szaktanácsadás:

Konzultáció: Okleveles létesítménymérnök energetikus, energiagazdálkodási szakmérnök kollégánk a helyszínen az épületet és a gépészeti rendszereket megtekintve, műszeres vizsgálattal (U tényező mérése, nyílászárók filtrációs veszteségének mérése stb. megfelelő időjárási körülmények között) alátámasztva, helyszínen szóban javaslatot tesz az energetikai korszerűsítésre. Esetleges üzemeltetési hibákra is felhívja a figyelmet. Bruttó 20.000 Ft (maximum 200 m2-ig)

Számítás: Okleveles létesítménymérnök energetikus, energiagazdálkodási szakmérnök kollégánk a helyszínen az épületet és a gépészeti rendszereket megtekintve, műszeres vizsgálattal (U tényező mérése, nyílászárók filtrációs veszteségének mérése stb. megfelelő időjárási körülmények között) alátámasztva, hőtechnikai számítások alapján tesz az energetikai korszerűsítésre. Minimum 3 energiahatékonysági beruházási lehetőség hőtechnikai és gazdaságossági összehasonlítása.

Bruttó 40.000 Ft (maximum 200 m2-ig). Az ár tartalmazza az energetikai tanúsítvány elkészítését is.

Pályázatok 2016

OTTHON MELEGE PROGRAM

2016. július 1-jétől 5 milliárd forint keretösszeggel induló vissza nem térítendő támogatást biztosít a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására. A keretösszegre való tekintettel kizárólag a hagyományos technológiával 1996 előtt épült és 1995. december 31-ig kiadott építési engedéllyel rendelkező, egy lakásos, legfeljebb 135 m2 fűtött…

Scroll Up